Anđeoska poruka nade Lorna Byrne

ISBN:

Published: February 2013

Hardcover

173 pages


Description

Anđeoska poruka nade  by  Lorna Byrne

Anđeoska poruka nade by Lorna Byrne
February 2013 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 173 pages | ISBN: | 9.57 Mb

Lorna vidi anđele jasno kao što mi ostali vidimo ljude i razgovara s njima svakoga dana. U prijašnjim knjigama Lorna je govorila o svojem životu i o tome na koji su je način anđeli pripremali da poruku prenese svijetu. Ova knjiga prenosi njezinuMoreLorna vidi anđele jasno kao što mi ostali vidimo ljude i razgovara s njima svakoga dana.

U prijašnjim knjigama Lorna je govorila o svojem životu i o tome na koji su je način anđeli pripremali da poruku prenese svijetu. Ova knjiga prenosi njezinu poruku nade namijenjenu vama.Lorna piše o tome kako viđa anđele koji pomažu ljudima kada se osjećaju umornima, bespomoćnima, nevoljenima, kada misle da su loši roditelji, kada su financijski preopterećeni.U Anđeoskoj poruci nade Lorna na jednostavan način otkriva kako se obratiti anđelima za pomoć.„Byrneova pruža nadu i širi osjećaj mira- nešto što Crkva, u mnogim slučajevima, već dugo ne uspijeva postići.“Times„Svijet je otkrio skromnu mističarku koju bi bilo dobro poslušati.“Daily MailLORNA BYRNE vidi anđele i s njima razgovara još od najranijeg djetinjstva, od svojega rođenja u Irskoj 1953.

Godine. Vidi ih u tjelesnom obliku, jasno kao što mi ostali vidimo nekoga tko stoji ispred nas. Lorna neprestano viđa anđele, razgovara s njima i kaže: „Oni su oduvijek moji učitelji, moji prijatelji.“ Lorni su anđeli rekli da ne govori o tome što vidi. Nikome nije govorila o anđelima dok 2008. nije napisala knjigu Anđeli u mojoj kosi. Anđeli u mojoj kosi danas su međunarodna uspješnica prevedena na dvadeset i četiri jezika i objavljena u više od pedeset zemalja. I druga Lornina knjiga, Stube prema nebu, je međunarodna uspješnica.

Anđeoska poruka nade Lornina je treća knjiga. Jedinstvena reakcija čitatelja Lornine poruke – neovisno o njihovoj religiji – jest da im Lorna vraća nadu, pomaže im da shvate da, koliko god se možda osjećali usamljenima, osim sebe uvijek imaju anđela čuvara. Lorna je udovica s četvero djece. Živi povučeno u ruralnom dijelu Irske.Za sve ljubitelje Lorne Byrne i njezinih knjiga o anđelima napravili smo novu Facebook stranicu, pozivamo vas sve na druženje na Lorna Byrne Hrvatska - Anđeli oko nas!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Anđeoska poruka nade":


snaparazzi.eu

©2013-2015 | DMCA | Contact us