Zara larsson bryster erotisk kontakt

zara larsson bryster erotisk kontakt

angreb bloggeren Nikita Klæstrup for at have misforstået feminismens mål, hvilket har fået den unge blogger til at svare igen. Jeg har aldrig mødt en person, der siger ting til mig ansigt til ansigt. 'Din styrke er en inspiration for alle skriver en bruger. Men mandag tog den 18-årige sangerinde så bladet fra munden og fortalte sin side af sagen til sine.3 millioner følgere. Det er bestemt ikke første gang, at Larsson har været årsag til en lettere ophedet debat på de sociale medier.

Zara larsson bryster erotisk kontakt - Zara, larsson er

Kvindelige popstjerner fra Sverige nyder stor opmærksomhed i internationale medier for tiden. 'Jeg ved, at du kan se min brystvorte. Jeg ved godt, man kan se min brystvorte. Du kan se billedet herunder: Zara Larssons budskab har fået flere følgere til at bakke om om udtalelesen, så det er vidst et budskab, der er mange, der er enige. Kollegaen Zara Larsson er lidt mere afdæmpet, men den britiske avis. I hvert fald har Zara Larsson senere tilføjet en kommentar, der i den grad lægger op til debat. Jeg tænker gud ved om hun har været udenfor på årets koldeste dag.

Zara Larsson: Zara larsson bryster erotisk kontakt

Zara Larsson er noget for sig selv på den internationale musikscene. 'Var det ikke feministerne, der ville forbyde porno af al slags, men de vil hellere end gerne vise brysterne på Instagram? Men til r er jeg bare en smule usikker og ubehageligt til mode med ikke at bære en BH, for ellers ville mine brystvorter simpelthen bare være alle vegne skriver en anden bruger. Tove Lo har nærmest gjort det til en fast bestanddel af sit sceneshow, at hun løfter op i toppen og viser barm, mens Fever Ray for nyligt udsendte en fetichvideo til singlen 'To the Moon and Back'. Og hvorfor skulle jeg bruge BH, når mine bryster er så gode, at de ikke behøver støtte fra en BH? Men det fik ikke lov at gå ubemærket hen i kommentarfeltet. Folk tager sig nogle utrolige friheder på internettet, bare fordi det er internettet ingen kan se dem der, fortalte hun i interviewet. Dog knap så meget på grund af deres musik. Teenageren fra Stockholm har hittet med sange som 'Symphony 'Lush Life' og 'Never Forget You'. De er uafhængige og stærke, skriver hun.

Videos

Anal mature milf big tits view through the window.

Zara larsson bryster erotisk kontakt - Zara

Anne Gadegaard: Jeg går aldrig med. Whatever #BestMag, et billede slået op af Zara Larsson zaralarsson) den. Dagens Nyheter, at mænd er nogle svin og ofte skriver sexistiske ting til hende. Se også: Flop på Smukfest: Hovednavn faldt igennem. Herhjemme har debatten om feminisme og påklædning også været blusset op de seneste par dage, efter at journalist. Så selvom de fleste roser Zara Larsson for at være bramfri og ligeglad med andres holdning, så er der alligevel få, der stadig ikke kan få blikket fra den sangerindens bryst inde bag bomuldsskjorten.

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *